ПРОЦЕДУРА ЗА ВРЪЩАНЕ
1. Връщане на продукти, закупени от https://modernodete.com/

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката с куриер на адреса, от който му е изпратена заедно с подробно попълнен Формуляр за връщане на продукт. Ако поръчката е изпратена от различни обекти на https://modernodete.com/, клиентът трябва да върне всеки продукт до съответния обект.

https://modernodete.com/ възстановява по банков път всички суми, платени от потребителя, на банковата сметка, посочена във Формуляра за връщане.

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите когато:

– получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
– грешката е настъпила в резултат на вина на Sportactive.bg
В тези случаи клиентът трябва да изпрати стоката с куриерска фирма Еконт за сметка на https://modernodete.com/

ВАЖНО: Не изпращайте стоката с наложен платеж, тъй като няма да бъде приета

2. Връщането се допуска при следните условия:

Стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от https://modernodete.com/ – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава) и формуляр за връщане.
Когато връщането на продукт е за сметка на https://modernodete.com/ това става задължително с куриерска фирма ЕКОНТ, а не с произволно избран куриер от клиента.
3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, https://modernodete.com/ възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.

https://modernodete.com/ не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече удължаване на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента.
Sportactive.bg запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Свали формуляр за попълване :

Формуляр